luni, 17 octombrie 2011

Ghinion si blesteme


Ieri pe DN1 s-a intamplat un accident. E subiectul zilei pentru ca in accident a fost implicat Serban Huidu, altfel s-ar fi transformat intr-un fapt banal.
Nu prea am urmarit comentariile, dar a remarcat ca toata lumea s-a repezit sa isi dea cu parerea, asa ca imi dau si eu. Nu stiu ce s-a intamplat, de ce a iesit masina pe contrasens, daca victimele aveau sau nu centuri si alte detalii tehnice. Altceva as vrea sa remarc.

Unii sustin ca Huidu are un ghinion teribil. Oare chiar asa sa fie?
La schi i-au iesit niste copii in drum si in urma evitarii lor a lovit un copac. Asta ar fi ghinion. In urma accidentului 9 din 10 ar fi murit. Huidu a scapat. Asta e un mare noroc, zic eu.
Ieri masina condusa de Serban Huidu a iesit pe contrasens si a lovit o alta masina. Asta ar fi ghinion. In urma impactului adevaratii ghinionisti au murit iar Huidu a scapat. Asta e tot un mare noroc.
Dupa mine, Huidu e un tip norocos.

Unii spun ca pe Huidu l-au ajuns blestemele lui Badea. O ineptie monumentala. Trecand peste prostiile cu Mama Omida, daca Badea l-ar fi blestemat, blestemul lui ar fi fost ca Huidu sa omoare niste oameni sau sa moara chiar el? Daca va uitati pe blogul lui Badea veti vedea ca blestemul lui favorit e "Mori!", asa ca nu prea se potriveste.

Ma chinuie totusi un gand. Dumnezeu i-a dat zile omului Serban Huidu dupa accidentul din Austria, iar acesta a luat zilele altor oameni la Cotul Donului. Ceva nu e chiar in regula aici.

Saptamana trecuta ziceam ca in Romania se traieste din intamplare. Accidentul de ieri confirma treaba asta. Autostrazile la care toti salivam de cel putin 20 ani ar salva, prin simpla lor existenta, viata multor mii de oameni. Daca de la Bucuresti la Brasov, cea mai criculata sosea din Romania, s-ar ajunge pe autostrada oamenii aia ar fi trait astazi.

Niciun comentariu: